Huren portofoons

Bij ELAB electronic systems is het ook mogelijk communicatie apparatuur te huren. Tijdens shows, feesten, markten en andere veel publiekstrekkende evenementen zijn goede portofoons onmisbaar voor de organisatoren.  ELAB heeft een grote groep portofoons beschikbaar, relaisstations voor dekking van grotere gebieden, alsmede centraleposten met meerdere kanalen. Hierdoor zijn verbindingen op diverse niveaus mogelijk. Als het grd965-dm-1aat om antennes kan worden gekozen uit diverse soorten. Voor het snel opzetten zijn pompmasten beschikbaar. Desgewenst verzorgt een ELAB-ploeg opstelling en bediening van de apparatuur.

Tarieven verhuur,

Apparaat

Prijs per weekend

Prijs p/dag < 1 week

Prijs p/dag > 1 week

Prijs p/dag > 4 wkn

Portofoon Hytera PD605 UHF

Brochure

€ 15,-

€ 9,-

€ 6,-

€ 5,-

Portofoon Motorola GP340

Brochure

€ 15,-

€ 9,-

€ 6,-

€ 5,-

Vaste post

€ 15,-

€ 9,-

€ 6,-

€ 5,-

Relais-station*

Brochure

€ 160,-

€ 55,-

€ 30,-

€ 26,-

Prijzen zijn ex. BTW en klant specifieke programmering. Incl lader batterij antenne. Accessoires op aanvraag

* per gesprekskanaal

Voor een klant specifieke prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Explosie veilig,EXlogoreflection

Buiten de gewone communicatie-apparatuur is ELAB ook gespecialiseerd  in de verhuur van explosie veilige communicatie-apparatuur. Deze apparatuur wordt toegepast voor gebruik in explosie gevaarlijke omstandigheden. Speciaal voor verhuur aan bedrijven in de olie- en gasindustrie zijn complete Ex sets ingericht. Alleen op aanvraag.

Voor besloten ruimtes hebben we een set beschikbaar met 2 EX portofoon 1 niet EX voor de mangat wacht en 2 persoonlijke gas detectoren.