Telefoon en netwerk techniek

Telefoon en netwerk infrastructuur is de basis van een bedrijf. Zonder deze onderdelen is een goede communicatie met klanten en leverancier niet mogelijk.

Telefoon,288058

VGigaset-SL400-handsetan 1 tot >100 gebruikers, er is altijd een goed betrouwbare oplossing te maken waar u als klant blij mee bent. Telefonie moet de productie verbeteren, hierbij is een schaalbaar en betrouwbare oplossing vereist. Hierin heeft ELAB tientallen jaren ervaring. Zo kunnen we u een goed systeem leveren waar u jaren tevreden mee bent. Van aanbod tot installatie ELAB zorgt er voor dat u als klant een systeem heeft wat u wilt en blij mee bent.

 

Rugged smartphones,

Los van vaste telefoons hebben we ook mobiele smartphones in het programma opgenomen. Hierbij vooral gekeken naar de rugged uitvoeringen voor de grovere gebruiker. Gezien veel van onze klanten gebruik maken van stevige / waterdichte communicatie apparatuur is dit een goede aanvulling hierop. Merken : Facom, MTT, Stanley.

Wilt U een aanbieding en/of meer informatie horen wij het graag. contact

 

Netwerk / computer techniek,

Jaren ervaring in de telecommunicatie heeft ELAB veel ervaring opgeleverd binnen de ICT en netwerk techniek. Zo hebben wij de kennis en materialen in huis vaste en draadloze netwerken aan te leggen en te testen, infrastructuur te installeren, inregelen en te beheren. Heeft u alleen een internet verbinding waar u graag vaste computers op aansluit en/of  heeft uw draadloze netwerk niet voldoende dekking, wij kunnen dit verzorgen.

Merken welke wij onder andere gebruiken: Tiptel, Siemens, Gigaset, Netgear, Synology, HP, Dell, Belden.