Zakelijk internet en telefonie, wij regelen het!

otb-accu-siemens-gigaset-sl2-professional-sl56-sl5Ieder bedrijf zal in een bepaalde vorm behoefte hebben aan internet en telefonie. Weet u niet goed wat er mogelijk of economisch is, kunnen wij hier een goed advies in geven en voor u verzorgen. Onze oorsprong licht bij de telecommunicatie. Daarom zijn wij de aangewezen partij om dergelijke oplossingen de bieden.

Heeft u nog meerdere ISDN lijnen die duur en moeilijk te gebruiken zijn of een internet verbinding die niet meer aan uw benodigdheden voldoet. Wij zullen er alles aan doen om samen met de providers een goede oplossing voor u te realiseren. Zo zijn er met VOIP en VDSL veel mogelijkheden zonder direct de behoefte voor glasvezel te hebben. Zo blijft uw communicatie betaalbaar en vooral betrouwbaar.

Telefoon toestellen, het lijkt zo eenvoudige maar heeft u wel het geschikte toestel voor uw gebruik. In veel gevallen is een slechte verbinding te herleiden naar het toestel zelf. Moet u wel draadloos? Kan ik bij langdurig bellen gezondheidsklachten krijgen (ergonomie)? Hoeveel gesprekken wil ik kunnen ontvangen? Dit zijn een aantal vragen die u zich moet afvragen bij het aanschaffen / vernieuwen van een dergelijke installatie.

Wij hebben geen contracten met providers! Hierbij heeft u de vrije keuze, wij zullen hier wel in adviseren indien dit wenselijk is.